## OFFICE OF THE DEPUTY COMMISSIONER/ DISTRICT ELECTION OFFICER AIZAWL DISTRICT : AIZAWL

## (ELECTION BRANCH)

\*\*\*

## **EDC CHUNGCHANGA HRIATTIRNA**

General Election to Lok Sabha, 2024 ah election duty neih vanga mahni polling station a vote thlak thei lo tur te chuan **Form 12A** hmangin **Election Duty Certificate** dil tur a ni a, a form (12A) hi Election Branch, DC Office, Aizawl atanga lak theih a ni a, **April Ni 5,2024** hmain EDC dilna hi Nazarat Branch, DC's Office, Aizawl ah submit tur a ni. EDC dilna ah hian **Election Duty Appointment letter** leh **Voter ID Xerox Copy** thil tel tur a ni. Driver/Conductor te chuan election duty appointment letter hranpa an neih loh chuan an **vehicle requisition order** thil tel mai tur a ni ang.

Election Duty Certificate kengin Poll Day i.e. **19.4.2024** ah mahni vote neihna nilo Polling Station dangah vote thlak tur a ni a, **EVM ah vote thlak tur a ni**. EDC dil hnua election duty hi thulh leh a nih pawhin mahni vote neihna Polling Station ah vote a thlak theih tawh dawn lo a ni tih kan inhriattir e.

Sd/- NAZUK KUMAR

Deputy Commissioner/
District Election Officer,
Aizawl District, Aizawl.

Dated Aizawl, the 25th Mar, 2024.

Memo No. H.11011/15/2023-DEO(A)/ Copy to:

- 1. The Jt. Chief Electoral Officer, Mizoram, Aizawl for information.
- 2. The SP Aizawl for information.
- 3. The SP Security for information.
- 4. The SP Traffic for information.
- 5. The SP Wireless for information.
- 6. The Nodal Officer i/c Postal Ballot/EDC.
- 7. Nodal Officer i/c Training.
- 8. Nodal Officer i/c Vehicle to give information to all drivers on election duty.
- 9. The DIPRO for information and wide publicity.
- 10. The Sector Magistrates for information.
- 11. The Liaison Officers to Observers/ PSOs for information.
- 12. All Booth Level Officers for information.
- 13. All officials on election duty.
- 14. The Website Manager to upload in office website.

(LALNUNFELA CHAWNGTHU)

Election Officer, Aizawl District, Aizawl.